Sponsorlu Bağlantılar

FNF Shaggy Mod 2.5

FNF Shaggy Mod 2.5

FNF VS Shaggy 2.5 Ultimate ONLINE müzik ritim oyunu Friday Night Funkin’ için en zorlu modlardan biri olan FNF VS Shaggy‘nin büyük bir güncellemesidir. Psych Engine üzerine inşa edilen güncellenmiş sürüm, iki remiks, beş yeni şarkı ve yeni Shaggy aşamaları ile birlikte geliyor. Bu FNF Mod srPerez, Moro, SandPlanet, Saruky ve Joan Atlas tarafından yapılmıştır.

Shaggy modu, yayınlanan ilk modlardan biri olduğu için bugüne kadar FNF modları üzerinde en fazla etkiye sahip olan moddur. Mod, geliştirilmiş grafikler, animasyonlar ve diyaloglarla güncelleniyordu ve şimdi kısmen yayınlandı.

FNF Shaggy Mod 2.5 Oyna

Oyun dosyalarını indirmek zorunda kalmadan FNF Shaggy Mod 2.5‘i deneyimlemek ister misiniz? Şanslısınız! Oyununuza hemen başlayın.

FNF Shaggy Mod 2.5‘i tarayıcınızda test edebilir ve geliştiricilere geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Shaggy mod 3.0’ın yakında yayınlanması bekleniyor. FNF Shaggy Mod‘un üçüncü iterasyonu şu anda geliştirilmektedir, bu nedenle bu modu en üstte tutmak için sahip olabileceğiniz her türlü geri bildirim ve öneriyi sunmak en iyisidir.

Cesaretinizi ölçmek için size karşı şarkı söylediğinde Shaggy’nin gücünün yalnızca %0,001’ini temsil ettiğini unutmayın.

Shaggy’nin ne gibi varyasyonları vardır?  Sınırsız bir güce sahip olduğu için sonsuzdur. Bütün bu soruların cevaplarını FNF Test imakanı bulunan sitelerde bulabilirsiniz.

Shaggy 3.0 ne zaman yayınlanacak?

Friday Night Funkin’ modlarının güncellenmiş sürümlerini görmek yaygındır, ancak bu güncellemeler sıklıkla beklentilerin altında kalmaktadır. Geliştiriciler, FNF Shaggy 3.0‘ın bu modlara dahil edilmesini önlemek için belirli bileşenleri hariç tutan bir sürüm yayınlamanın bir yolunu buldular.

Topluluk, yaratıcılara daha fazla geri bildirim ve tavsiye sundukça daha iyi hale geliyor ve tüm modun yayınlanması yaklaşıyor. Ancak şimdilik FNF Shaggy 3.0 Modunun yakında yayınlanmasını bekliyoruz.

Shaggy Kimdir?

Scooby-Doo televizyon dizisinin ana kahramanı Norville Rogers idi. Kanonda, sık sık biraz soğuk ve kolayca korkan sevimli bir yemek meraklısı olarak tasvir edilir. Bununla birlikte, son yıllarda, internet memleri sayesinde (ve modun sürekliliğinde), özellikle Dragon Ball Super’deki Universe Survival Arc’tan gelen Ultra Instinct gibi Dragon Ball serisinden gelen yetenekler başta olmak üzere, tanrısal güçlere sahip olduğu görünümü verilmiştir. Saitama, Goku ve Galeem gibi yaratıkları kolayca yenerek diğer tüm karakterlerden daha güçlü olduğu gösterilmiştir.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -