Gündem

Başkan Keleş Ferizli’yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Ferizli ilçesine bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Keleş, “Vatandaşı enflasyondan biz kurtaracağız”dedi.

“ESNAFLA SOHBET ETTİ”

Ecevit Keleş, Sakarya İl  Sekreteri Eymen Erdoğan, CHP Ferizli İlçe Başkanı Rüştü Yüksek ve ilçe yöneticileriyle birlikte önce Ferizli İlçesi Küçük Sanayi Bölgesini ziyaret ettiler. Tek tek dükkanları gezerek hayırlı işler dileyen Başkan Keleş, esnafla sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu. Küçük Sanayi esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Keleş’in bir sonraki durağı ise Ferizli Pazarı oldu. Burada da tezgahları gezen Başkan Keleş, esnafın sorun ve önerilerini dinlemeyi ihmal etmedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ecevit Keleş Ferizli ilçesi için yapılması planlanan projelerden de bahsetti.

“HALK ENFLASYONA EZDİRİLİYOR, İŞ SAHİPLERİ İFLASA SÜRÜKLENİYOR”

Başkan Keleş ziyaretler hakkında bilgi vererek, ” Bugün CHP Ferizli İlçe yönetimi ve başkanımızla beraber Ferizli’de birçok ziyaret gerçekleştirdik. Önce Küçük Sanayi Sitesi’ne uğradık. Usta ve çıraklarla konuştuk, bolluk, bereket diledik. Fakat her gittiğimiz dükkanda aynı serzenişlere rastladık. Herkes  iflasın eşiğinde, dükkanın kârdan çok zarar ettiğini söylüyor. طاولة الروليت Artık kendilerini idame ettiremediklerini, alınan ücretlerin hayat pahalılığını karşılamadığını söylüyor. İktidarın uyguladığı politikaların yanlışlığından bahsediyor. Bu sadece sanayide değil pazarda da böyle. لعبة روليت للايفون Vatandaşlar gelirleriyle sepetini dolduramıyor. شركة بوين Tarım ülkesi olan Türkiye’de üretim yapılamıyor. Kezâ tüm meyve ve sebzelerin fiyatları el değil can yakıyor. Vatandaş alışveriş yapamayınca tezgah sahipleri de sıftah yapamıyor. Ürünler elinde kalıyor, borç, harçla elde ettiği üründen zarar görüyor, bu sefer enflasyona yenik düşüyor ve geçinemiyor. Fakat bizler hem sanayideki kardeşlerimize, hem esnafa hem de halka söz verdik. CHP’nin projelerinden bahsettik. Kalkınmak için uygulayacağımız politikalardan bahsettik ve sözümüzü verdik. İlk seçimde sanayi esnafının de,  pazar esnafın da, halkın da, emeklinin de, asgari ücretlinin de, memurun da, özelde çalışanın da yüzü gülecek. Bizlerle yeniden Sakarya ovası yeşillenecek, köylü kalkışınca esnafımızda rahat bir nefes alacak, ayrıca iktidarımızda hak, hukuk, adalet tecelli edecek” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -