Gündem

Mustafa Palancıoğlu’ndan Büyük Bürüngüz’e müjdeler

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Büyük Bürüngüz Mahallesine doğalgaz geleceğini, nitelikli bir sosyal tesis yapacaklarını ve mahalledeki sulama suyu sorununu çözeceklerini vurgulayan Başkan Palancıoğlu, “Melikgazi’mizin her mahallesinde, tüm hemşehrilerimizin ihtiyaçları için çalışmalara devam edeceğiz. Büyük Bürüngüz Mahallemiz için yoğun bir çalışma yaparak Doğalgaz ile ilgili çalışmaları Kayserigaz tamamladı.

Çalışmalar bu hafta itibariyle başladı. Burasının en büyük problemlerinden bir tanesi içme suyuyla ilgili asbestli borulardı. Kayserigaz’a ve KASKİ’ye teşekkür ederiz. Eş zamanlı olarak alt yapı çalışmaları devam edecek. Yaz sonunda bu çalışmalar bittikten sonra bizde asfalt ve parke çalışmalarını tamamlayacağız. Alt yapı ve üst yapı ile birlikte mahallemiz daha nitelikli bir hale gelecek. Tüm kurumlarımız, yetkililerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir mesai harcayarak inşallah Büyük Bürüngüz’ü doğalgazla buluşturacağız. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

İkinci bir müjde olarak mesire alanına bir sosyal tesis yapacaklarını da söyleyen Başkan Doç. Dr. Palancıoğlu, “Büyük Bürüngüz’de bulunan Şahin Tepesi Mesire Alanına güzel bir sosyal tesis yapacağız. Sadece mahalle halkı değil tüm Kayseri’de buraya akın akın gelecek. Ayrıca mahallemizin sulama suyuyla ilgili yeni sondaj noktaları tespit ederek su sorunun çözmek için de gayret edeceğiz. Elimizden gelen her türlü desteği vererek mahallemizin güzelleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımız hayırlı olsun.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -