Sponsorlu Bağlantılar

PİMAŞ AÇ

PİMAŞ AÇ

Pimaş Aç, 2005 yılından bu yana İstanbul genelinde kamera ile gider görüntüleme, logar rögar tespiti, petek temizleme, su kaçağı tespiti, mutfak gideri açma, klozet tıkanıklığı açma ve onarım hizmeti veren bir firmadır. Sistemimizde kayıtlı yaklaşık 30.000 müşterimiz bulunmaktadır. Yılların da vermiş olduğu tecrübe sayesinde son teknolojik cihazlar ile sorunların üstesinden başarılı bir şekilde gelmekte olup bugüne kadar her türlü soruna pratik çözümler üreterek işimizi daha hızlı ve kaliteli bir şekilde tamamlamak asıl hedefimiz olmuştur. 18 yıllık tecrübeye sahip ustalarımız ile birlikte İstanbul’un her yerine giderek son derece profesyonel ve garantili bir şekilde hizmet sunarak sizleri huzura kavuşturuyoruz. Eğer bir tesisatçıya ihtiyaç duyar iseniz sizlere bir telefon kadar uzak, 30 dakikalık mesafe kadar yakınız.

Su kaçağı tespiti;

Kırmadan Dökmeden Su Kaçağı tespiti Tuvalet, duş, lavabo sistemleri uzun süre kullanılamadığından, evinizi bir süre yaşanmayacak duruma getirebilmektedir. Üstelik diğer alakasız yapılara işin maliyetini de arttırır. Bunun yerine su kaçaklarını kırmadan tespit etmenin yöntemleri elbette vardır. Avrupa’dan sonra Türkiye’de de bu teknolojiyi artık kullanmaktadır. Su kaçağı bulma yöntemi için çeşitli teknikler kullanılmaktadır.

Mutfak gideri açma;

Tıkalı Boru Açıcı Kimyasallar İşe Yarıyor Mu? Mutfak gideri açma evinizde gider borularının zamana bağlı olarak tıkanması muhtemel gerçeklerden biridir. Yıkanan tabakların üzerinde oluşan yağlar. Bir zaman sonra Pimaş’ın içindeki gider boruların içerisinde katı halinde yağ tabakasının oluşmasına zemin hazırlıyor. Bundan dolayı da malesef tıkanmalar ortaya çıkabiliyor. O yüzden mutfak lavabolarına mümkün oldukça yağ ve yemek artıkları gibi şeyler dökmemeye özen gösterelim.

Klozet tıkanıklığı açma;

Klozet Neden Tıkanır? Tuvaletlerin tıkanmasının birkaç nedenleri vardır. Yapılar çok eski olur, bu eski yapılarda kanalizasyon borularının iç çeperleri kireçlenmektedir ve kayganlığını yitirir. İç çeperlere ıslak mendil bile takılabiliyor ve ardı ardına gelen mendiller bile birikerek tıkanıklık oluşturur. Bodrum dairelerde tuvaletlerdeki tıkanıklığın sık sık oluşmasının en etkin nedenlerinden bir tanesi de. Temel altındaki atık su uzaklaştırma hattının balık sırtı yapmasıdır. Mutfak giderlerindeki tıkanmalar genelde yağların boru içerisinde çeperlere yapışarak. Giderin çapını daralttığı gibi kayganlığını da zayıflattığından tıkanıklık oluşabilmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -