Teknoloji

Denizli, güvenli ve konforlu yollara Büyükşehir ile kavuşuyor

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesine bağlı Yenicekent Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Zolan’a Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP Buldan İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, meclis üyeleri, Yenicekent Mahallesi Muhtarı Musa Çakır ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ve beraberindekiler ilk olarak Denizli’nin önemli tarım ihracat merkezlerinden biri olan Yenicekent Mahallesi’ni çevre yoluna bağlayan 3 bin 200 metrelik yolda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Burada çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, bir süre asfalt serim makinesi kullandı. Başkan Zolan yaptığı açıklamada, Buldan ilçesinin kendi içinde birçok güzelliğe sahip olduğunu, Yenicekent Mahallesi’nin de başta üzüm olmak üzere birçok tarım ürünü ihraç eden önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Yenicekent’in üretim merkezi olması sebebiyle yoluyla ilgili bir talebi olduğunu dile getiren Başkan Zolan, “Buldan ve Manisa’ya giden 3 kilometrenin üzerindeki mesafe gerçekten dar, arkası görünmeyen eğim ve sıkıntı oluşturan bir güzergahtı. Trafik kazaları ile maalesef birçok vatandaşımızın yaralanmasına ya da vefat etmesine neden oluyordu. Hemşehrilerimizin bu yolla ilgili talebine, biz de ‘söz’ vermiştik. Çok şükür bugün, genişletip daha güvenli ve konforlu hale getirdiğimiz 3200 metrelik yolumuzu sıcak asfaltla buluşturuyoruz” dedi. Yenicekent’in her şeyin en güzelini hak eden mahallelerden biri olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Yolumuzu kısa süre içinde hizmete açtığımızda can güvenliği başta olmak üzere birçok sıkıntılar da giderilmiş olacak” diye konuştu.

Yenicekent’in ihracat yapan bir mahalle olması sebebiyle özellikle kamyon, tır gibi ağır vasıta araçların burada yoğun bir trafik oluşturduğunu belirten Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Yenicekent konforlu, güvenli bir yola kavuşmuş olacak. Şimdiden Buldan’ımıza, Yenicekent’imize ve bu yolu kullanacak tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çok şükür, söz verdik, yaptık. Bunun da mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah tüm Denizli’mize güzel hizmetler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Allah’ım yar ve yardımcımız olsun. Yarınımız bugünden daha güzel olsun.” Başkan Zolan ve beraberindekiler yol incelemesinin ardından Yenicekent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek, öneri ve taleplerini dinledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -