Spor

Konya Selçuklu’da sentetik çim saha açılışa hazır

KONYA (İGFA)– Konya’nın Selçuklu ilçesinde her anlamda kalkınması için yatırımlarını sürdüren yerel belediye, 2022 Kasım ayında yenileme çalışmalarını tamamlayarak yeni yüzü ile hizmete sunduğu Şeyhşamil Mahallesi’ndeki “Sentetik Çim Saha”nın resmi açılışını gerçekleştiriyor.

UEFA standartlarına getirilen ve içersine bir adet de idari bina kazandırılan tesis 14 Temmuz Cuma günü saat 10.30’da resmi olarak açılıyor.

Selçuklu Belediyesi Sentetik Çim Saha yenilenen yüzüyle Konya ve Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmaya devam edecek.

Futbola kazandırılacak yeni yıldızların yetiştirilmesi amacıyla tesiste yapılan çalışmalarla eskiyen Sentetikçim saha kaldırılarak yerine daha büyük ve UEFA standartlarına uygun bir sentetik çim saha yapıldı.

Stat alanına sentetik çim sahanın yanı sıra tribün ile birlikte 2 adet hakem odası, idari ofis, sağlık odası, gözlemci odası ve 4 adet soyunma odası bulunan idari bina inşa edildi. 546 metrekare alanı bulunan stadyumda ayrıca 27 araçlık otopark yer alıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -