Gündem

Türk Sağlık-Sen’den sağlıkçılara yapılan saldırılara kınama

MANİSA (İGFA)- Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz, son zamanlarda sağlık çalışanlarına yapılan fiili ve sözlü saldırıların Türkiye gündemine oturduğunu belirterek, yetkilileri göreve davet etti.

Sağlık çalışanlarının sahipsiz olmadığını göstermelerini isteyen Akagündüz, Türk Sağlık-Sen Şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını ve her platformda dile getirdiklerini söyledi.

“Her zaman canla başla Türk halkına hizmet etmek için çalışan sağlık çalışanları bu tür saldırıları hak etmemektedir” diyen Akagündüz, “Daha önce diğer platformlarda dile getirdiğimiz gibi bu konuda sıfır tolerans istiyoruz. Sağlık çalışanlarına şiddet yapan kişilerin en ağır cezayı almasını ve çaydırıcı tedbirler alınmasını talep ediyoruz. Buradan bir kez daha yetkililere sesleniyoruz. Sabrımız kalmadı. Bununla ilgili kalıcı önlemler alınması yönünde talebimizin dikkate alınmasını istiyoruz. Sağlık müdürlüğü tarafından “sağlık çalışanlarına şiddet nasıl önlenir” gibi bir panel yapılarak gerekli önlemlerin alınması ve bu konudaki duygu ve düşüncelerimizi panelde dile getirmek istiyoruz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -