Sponsorlu Bağlantılar

Alın Kırışıklığı Giderme

Alın Kırışıklığı Giderme

Yaşın ilerlemesiyle birlikte cilt kolajen kaybına uğrar ve böylece kolajen eksikliği sebebiyle  kırışıklar oluşmaya başlar .Bununla birlikte çevresel faktörler , dengesiz beslenme ve düzensiz uyku da ciltte kırışıklıklara sebep olur. En fazla derin kırışıklıkların oluştuğu bölge alın bölgesidir.. Bu derin krışıklıklarla sadece kırışık kremleri kullanarak başa çıkmak zordur .Bu sebeple alın kırışıklığı giderme için kişiler bazı uygulamalara başvurulmaktadır

Alın Kırışıklığı Giderme Kolajen ip Uygulaması :Kolajen ip uygulaması son zamanlarda popüler olmaya başlayan ağrısız ameliyatsız ve iğnesiz doğal ve etkili bir yöntem olmasından dolayı alın kırışıklığı giderme için tercih edilmektedir. botoks ve ameliyatlı estetik uygulamalarına karşı en iyi alternatif olarak ön plana çıkmaktadır. Kolajen ip uygulaması kolajen ipin derin kırışıklara yedirilerek kırışıkların giderilmesi yöntemidir. Kolajen ip derin kırışıklıklara direkt uygulanan ve oldukça doğal yöntemlerle kolajen üretimini destekleyerek bu derin kırışıkları ortadan kaldıran bir yöntemdir.Özellikle alın bölgesinde oluşan derin kırışıklık için tercih edilen güvenli bir uygulamadır.

 

Alın Kırışıklığı Giderme Alın Botoksu : Botoks, özellikle başlangıç aşamasındaki kırışıklıkların giderilmesinde tercih ediliyor. mimik kullanımı nedeniyle oluşmuş kırışıkların giderilmesinde en etkili uygulamadır. Alın kırışıklığı giderme tedavisi için alın botoksu öncesi estetik muayene ile kırışıklıkların derinliği değerlendirilir ve kişinin ihtiyacına göre uygulanır. Uygulamayı uzman kişilerce yaptırmaya özen göstermeniz olumlu sonuç almanız için önemlidir. Aksi halde olumsuz sonuçlar  ile hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Botoks öncesi alın bölgesi steril hale getirildikten sonra işlemin ağrısız geçmesi için anestezik krem uygulanır. Ardından ince uçlu iğnelerle alın çizgileri serbest kalacak şekilde belirlenen noktalara Botulinum Toksini enjekte edilir.

Alın Kırışıklığı  Giderme Alın Dolgusu :Alın çizgilerinin çok derin olduğu, botoksun yetersiz kaldığı durumlarda daha pürüzsüz bir alın yaratmak için düşük miktarlarda alın dolgusu uygulaması yapılır. Alın botoksu, alın dolgusu ile kombine edilerek uygulanır.Hafif kırışıklıklarda botoks ile mimiklerini bloke etmek istemeyen kişiler için alın dolgusu alternatif yöntemdir

Alın dolgusunda, yumuşak doku dolgusu dediğimiz dermal dolgular kullanılır. Uygulama öncesi anestezik kremle alın bölgesi uyuşturulur ve işleme hazır hale getirilir. Ardından Hyaluronik asit bazlı dolgu ile alın çizgileri doldurulur. Böylece alın bölgesi derin kırışıklıklar giderilmiş olur.

Mezoterapi ile Alın Gençleştirme: Yaşlanma ve çevresel koşulların etkisiyle nem kaybı ve kolajen eksikliği, cildin daha kolay kırışmasına ve mimik kırışıklıklarının etkin bir şekilde yerleşmesine yol açar.Alın çizgileri, mimik kullanımı nedeniyle ve yaşlanmanın etkisiyle ortaya çıkar, giderek derinleşir. Cilt altını besleyen ve derin nemlendirme sağlayan mezoterapi uygulamaları sayesinde ince kırışıkları silmek, derin kırışıkları hafifletmek ve alın kırışıklıklarını oluşmasını engellemek mümkündür.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -