Sponsorlu Bağlantılar

Hijyenik Eldiven Seçenekleri Multikan’da!

Hijyenik Eldiven Seçenekleri Multikan’da!

Muayene ve cerrahi eldivenler için hayati önem taşıyan hijyen şartları operasyon sırasında kontaminasyonun gerçekleşmemesini sağlar. Hassas ve milimetrik eylemlerin sonucu değiştirebileceği cerrahi faaliyetlere hijyenik bir şekilde devam edebilmek için Multikan’dan satın alım yapabilirsiniz. Dünya standartlarında üretim yapan markalardan ürünleri bir arada bulabileceğiniz Multikan ile uzman ihtiyaçlarını verimli bir şekilde karşılayabilirsiniz.

 

Cerrahi eldivenler için pudralı ya da pudrasız modellerden tercih yapabilirsiniz. Muayene eldivenleri konusunda da verim alabilmek adına Tenty, MICRO-TOUCH ve MICROFLEX ürün serilerine göz atabilirsiniz. Hijyen şartlarının önem taşıdığı tıp merkezlerinde, geliştirme sahalarında ve iş yerlerinde kullanabileceğiniz dayanıklı endüstriyel eldivenler için Bend Latex ve Tenty ürün serilerini karşılaştırabilirsiniz.

Sterix Supreme Duplex PF Cerrahi Eldiven

Dünya çapında beğeni toplayan Sterix markası çeşitli çözümleriyle cerrahi ihtiyaçları verimli bir şekilde karşılar. Maliyet verimliliği açısından da dikkat çeken Sterix eldiven seçenekleri cerrahi operasyonlarda önem taşıyan faktörleri kullanışlı bir gövdede toplar. Farklı büyüklük ve işlevlere sahip ameliyathanelerde kullanılan Sterix Supreme Duplex PF modeli lateks kaynaklıdır. Böylece kullanımı kolaylaştıran elastikiyet seviyesine sahip olur. Farklı el yapılarına uyum sağlamasını mümkün kılan anatomik hatları ve parmak kıvrımları cerrahi uzmanların el hassasiyetini kaybetmemesine imkan tanır.

 

Mikro pütürlü dış kaplaması dokunma hassasiyetini iyileştirirken cerrahi araç ve gereçlerin kuvvetli bir tutuşla kavranmasını kolaylaştırır. Ortopedi ve travmatoloji alanlarındaki faaliyetlerde kullanmak adına oldukça uygundur. Steril özelliği hijyen şartlarını korur ve bulaşmayı, enfeksiyonu, mikrop ve bakteri transferini engeller.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -