Gündem

Kayseri Valisi’nden kadın kooperatiflerine övgü

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri ilçeleri kapsamında ilk olarak Sarıoğlan’a giden Vali Gökmen Çiçek’i ilçeye gelişi sırasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İlçe Kaymakamı Fatih Güner, İlçe Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve ilçe protokolü karşıladı.

Göreve geldiği günden bugüne kadar Kayseri turizmine desteklerinin yanı sıra, kadın kooperatiflerine de ayrı bir önem veren Vali Çiçek’in, Sarıoğlan ilçesinde de ilk durağı kadın kooperatifi oldu. Kadın kooperatifinin açılışı, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, “Kayserimiz, Anadolu’nun ortasında bir ticaret şehri ve Kadın Kooperatiflerimiz de ticaret şehri Kayseri’nin parlayan yıldızı. Kooperatiflerimizde üreten, emek veren kadınlarımızın her zaman yanında olacağız. Emekleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Açılışın ardından Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve beraberindekiler, sırasıyla, Kitap Kafe inşaatı, İlçe Kütüphanesi ve Konferans Salonu arsası, yapımı tamamlanan ilçe stadyumu, Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Palas Kadın ve Gençlik Merkezi ve Sarıoğlan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ettiler. Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte, Akkışla’ya geçti.

Akkışla’ya gelişinde Vali Gökmen Çiçek, Akkışla Kaymakamı Salih Kartal, İlçe Belediye Başkanı Ayhan Arslan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte, Akkışla İlçe Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, kütüphane hakkında ilçe kaymakamı Salih Kartal ve Belediye Başkanı Ayhan Arslan’dan bilgiler aldı.

Kitap okumanın olmazsa olmazlarımız arasında olduğunu ifade eden Vali Gökmen Çiçek, “ Vatandaşlarımızı, gençlerimizi ve öğrencilerimizi kitap okumaya ve kütüphanelerden faydalanmaya davet ediyorum” dedi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -