Ekonomi

Ahmet Çolakbayrakdar’dan ‘vergi’ çağrısı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ödemeleri belediyelerde yapılan emlak, ilan- reklam, çevre temizlik ve eğlence vergilerine dair borcu olanlar için büyük bir fırsat olduğunu belirten Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Sevgili hemşerilerim; unutmayalım ki, ‘Vergi geleceğimizin teminatıdır. Vergi Vermek, Kutsaldır’. 7440 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un yürürlüğe girmesiyle belediyeye olan borçlarınızı yapılandırabiliyorsunuz. Gecikme zammı ve cezası yerine Yİ-ÜFE oranında güncelliyor hem de 48 aya kadar vade imkânı sağlıyoruz. Sizlerin bu yapılandırma hizmetinden faydalanmanız çok önemli. Çünkü sizlerin ödediğiniz vergiler daha iyi hizmetler olarak geri dönecek.

Yatırılan her kuruş Kocasinan’a hizmet olarak geri dönecektir ve aynı zamanda ülkemizin ekonomisinin büyümesine de teşvik edecektir. Belediye olarak yaptığımız projelerde ve hizmetlerde vergi ödemelerinin büyük bir payı vardır. Bu konuda özellikle vatandaşlarımıza e-belediye uygulamaları (ebelediye.kocasinan.bel.tr) internetten ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. İnternet vasıtasıyla vergi ödemeleri hem belediye hem de vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Daha yeşil, daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir sunmak ve yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak için aralıksız çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini “Vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmelerini tavsiye ediyor, ödedikleri verginin hizmet olarak geri döndüğünü hatırlatıyor ve şimdiden vergi ödeme konusunda hassasiyet gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” diyerek noktaladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -