Gündem

Malatya Büyükşehir, Hizmet-İş Şube temsilcileriyle toplandı

MALATYA (İGFA) – Hizmet İş Sendika Başkanı ve temsilcileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, BELSOS Dedekorkut Restoranı’nda düzenlenen Genişletilmiş Temsilciler toplantısında sendika temsilcileriyle istişarelerde bulundu.

Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri, sendikanın Malatya’da yaklaşık 5 bin 200 üye arkadaşlarıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nde en büyük şubelerden birisi olduğuna dikkati çekerek, “En son Malatya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan toplu iş sözleşmesi konusunda Sayın Başkanımızla çok güzel bir toplu iş sözleşmesine imza attık. Bundan dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızlayaptığımıztoplu iş sözleşmesiyle işçi arkadaşlarımız da sahada birlik ve beraberlik içerisinde Malatya halkına Büyükşehir Belediyesi adına güzel hizmetler veriyorlar. Ben bu istişare toplantısına bizleri davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Biz Hizmet İş Sendikası Genel Başkanımız ve burada bulunan şubesiyle gayet uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Çalışan ve çalıştıran dediğimiz olay bir birinin zıttı değildir. Bizim olduğumuz yerde adalet birinci sıradadır. Hak-hukuk birinci sıradadır. İşveren güçlü olduğu zaman, iş gören de güçlü olur” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -