Teknoloji

Manisa Akhisar’da MASKİ ekipleri teyakkuzda

MANİSA (İGFA) – Manisa merkez ve ilçelerinde gün boyu etkili olan sağanak yağışın ardından teyakkuza geçen MASKİ, 17 ilçede sahada yer aldı.

Akhisar ilçesinde de etkili olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına gün boyu çalışmalarını sürdürdü.

Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz de Akhisar ilçesi Hacıishak Mahallesi 258 ve 251 Sokak, Ulucami 374 Sokak ile Cumhuriyet Mahallesi girişi menfez bölgesinde yürütülen müdahale çalışmalarını yerinde takip etti. Daire Başkanı Mümin Deniz’e incelemeler esnasında Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve MASKİ İlçe Şefi Ali Tekinol eşlik etti.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan MASKİ Daire Başkanı Mümin Deniz, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından ilimiz için verilen sağanak yağış uyarısının hemen ardından ekiplerimiz teyakkuza geçti. Ekiplerimiz herhangi bir taşkın yaşanmaması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına gün boyu sahadaydı. Akhisar ilçemizde de kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar esnasında herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Tüm ekiplerimizle hemşehrilerimizin yanında ve sahadayız” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -