Sponsorlu Bağlantılar

Memur ve emekli promosyon miktarları rekor kırıyor.

Memur ve emekli promosyon miktarları rekor kırıyor.

Bankalar, kendilerinden maaş alan emeklilere ve memurlara promosyon ödemesi yapmaktadır. Bu promosyon ödemeleri özel sektör için sadece büyük şirketlerde olurken son rakamlar, emekli ve memurların yüzünü oldukça güldüren cinsten. Ancak emekliler için kamu bankalarının, memurlar için ise bazı kurumlarda çalışanları bu konuda sıkıntısı var. Bazı yerler yüksek promosyon verirken bazı yerler oldukça düşük promosyon ödemesi yapıyor.

Her ne kadar sıkıntı olsa da promosyon yarışında birçok emekli ve memurun son günlerde yüzü gülüyor. Emekliler için 8 bin TL’ye kadar çıkan promosyon miktarları mutlu ederken memurlar için bu rakamlar 41 bin lirayı bile geride bıraktı. Tabi kamu personelleri ile emeklilerin en büyük sorunlarının başında da haber kirliliği ve bankaların karmaşık açıklamaları var.

Nasıl daha fazla promosyon alabileceklerini araştıranlar, karmaşık haberler arasında adeta kayboluyor. Tam da burada Finans7.com devreye giriyor. Emekliler için her bankanın ne kadar promosyon verdiği araştıran finans7, en fazla promosyon veren bankadan başlayarak bu konuda bilgilendirmede bulunuyor. Örnek haber için buraya tıklayabilirsiniz. Memurların promosyon sözleşmeleri süreçleri de anbean takip ediliyor. Bunların yanı sıra promosyon almak caiz mi? Dinen bunun hükmü nedir gibi sorulara da yanıtlarınızı bu sayfadan bulabilirsiniz.

Öte yandan finans7, bankaların görüşmekte olduğu yeni promosyon detayları hakkında da diğer sayfalardan önce haber vermesi ile tanınıyor. Finans7 ile ekonomiye, bankacılığa dair bilgilere erişebilecek, gündemi anbean buraya tıklayarak takip edebileceksiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -