Gündem

İzmir Urla’da CHP’den ilk aday adayı yola çıktı

İZMİR (İGFA) – Urla’da ilk aday adaylığını açıklayan isim Av. Bektaş Köse oldu.

Uzun yıllar CHP’ye yakın siyasi çalışmalarda bulunan Köse, önümüzdeki günlerde CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyeleri ile de görüşerek, aktif olarak siyasete ‘merhaba’ diyecek.

Plan ve projelerini tamamlayan ve birçok kurumdan da, hazırladığı çalışmalar için destek talep edecek olan Köse, yapmış olduğu istişarelerin ardından yakın zamanda CHP Urla Teşkilatı, sivil toplum örgütleri, bürokrasi, muhtarlar ve Urla Halkıyla bir araya gelerek, bir basın toplantısı ile bunları kamuoyuna duyurmaya hazırlanıyor.

Çalışma arkadaşlarını belirleyen Av. Bektaş Köse, “Çıktığımız bu siyasi yolcukta her kesimin desteğini talep edeceğiz. Urla’nın sorunlarını ekibimizle birlikte belirledik. Bunlara dair çözüm yollarını alternatifli olarak değerlendirdik. Siyasetin kısır çekişlerini bir tarafa bırakarak, hizmet etmek için 24 saat hazır bir şeklide, hiçbir soru işaretine mahal vermeyecek bir biçimde çalışmalara başladık. İnanıyorum ki, değerli Urla Halkı ve bu ilçeyi yönetenler ile yapacağımız fikir alışverişinin ardından ortaya koyacağız somut çalışmalarımız ile Urla’yı yönetmeye talip olacağız. Urla Halkına bir hukukçu olarak söz veriyorum, bu söylediklerimiz kayda geçsin. Yaptığımız her proje ve hizmette şeffaflık olacak. Türkiye’de en kolay ulaşılabilecek bir ekiple Urla’ya yönetmeye talibim” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -