Gündem

Gidere uzak yerlere tuvalet veya mutfak kurma mümkün

Gidere uzak yerlere tuvalet veya mutfak kurma mümkün

Banyo ve tuvaletler için giderler, zorunludur. Ancak modern dünyanın getirdikleri ve sektörün gelişmesi ile bu durum daha kolay bir hal almıştır. Artık banyo ve tuvaletlerin gidere yakın yerlerde olma zorunluluğu yoktur.  WC öğütücü veya Pis Su Pompa gibi sistemlerle istenilen yere tuvalet ve banyo yapılabilmektedir.

Kaliteli WC Öğütücülerinin Özellikleri

WC öğütücüleri, doğal akışlı tahliyenin olmadığı yerlerde kolaylıkla kullanılabilir. Örneğin; bodrum katları bu yerlerden biridir. Bodrum katta bulunan iş yeri ya da evlerde herhangi bir kuyu oluşturmadan WC öğütücüleri sayesinde kolaylıkla banyo ya da tuvalet kurulumu yapılabilir.

WC öğütücü, ürün modeline göre mesafe değişmekle beraber dikey ve yatay olarak tahliye yapmaktadır. Bu da WC öğütücülerinin estetik, ekonomik ve pratik olmasını sağlamaktadır.

Ev tipi WC öğütücüleri, yüksek sesle çalışmaz. Ayrıca koku yapmaz. İnce bir 32mm PVC boruyla tahliye gerçekleştirir. Bu sayede atıklar dışarıya atılabilir. Günümüzde avantajları sayesinde otel, alışveriş merkezi,hastane veya ev gibi yerlerde sık kullanılmaya başlanmıştır.

SFA Pompa Avantajları

SFA wc öğütücü pompalarda öğütücü özelliği bulunmaktadır. Bodrum katlarında ya da kanalizasyona uzak diğer yerlerde pis suların tahliye edilmesini sağlar. Sık tercih edilme nedenlerin biri, hijyenik ve pratik olmasıdır. Sadece evlerde değil ticari yerlerde de kullanıma uygundur.

SFA pompaları dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Çalışma ses seviyesi yüksek olmayan bir çok ürün modeli mevcuttur bu sayede rahatsızlık vermez. Ayrıca kötü koku yapmaz. İş yeri, hastane ve restoran gibi yerlerde kullanılabilir.

SFA Pompa ve WC Öğütücü Nereden Alınabilir?

SFA pompa ve wc öğütücleri yetkili bayiler satmaktadır. Size en yakın bayi bilgisi için SFA Pompa ile iletişime gçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -