Gündem

Red Bull BC One’a başvurular için son 1 hafta

Breaking dünyasının nefes kesen kapışması Red Bull BC One en iyi B-Boy ve B-Girl’leri arıyor. Türkiye’nin her noktasından yeteneğine güvenen katılımcılar için finali bu yıl Antalya’da gerçekleştirilecek Red Bull BC One’ın başvuruları, 10 Mayıs tarihine kadar web adresinden devam ediyor. 14 Mayıs’ta ön elemeler ve atölyelerle başlayacak yarışma; 15 Mayıs’ta final karşılaşmalarıyla devam edecek. Türkiye finalini kazanan B-Boy ve B-Girl’ler ise 12 Kasım tarihinde New York’ta gerçekleşecek dünya finalinde ülkemizi temsil edecek.                               

Her yıl dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’lerini belirlemek için düzenlenen ve küresel anlamda en prestijli breaking yarışması olarak bilinen Red Bull BC One; Türkiye Finali’ni bu yıl Antalya’ya taşıyor. Türkiye’nin her noktasından yeteneğine güvenen katılımcılar başvurularını 10 Mayıs tarihine kadar yapabiliyor. 14 Mayıs’ta ön elemeler ve atölyelerle başlayacak Red Bull BC One’ın Türkiye finali ise 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin en iyi B-Boy ve B-Girl’ünü, daha önce Red Bull BC One dünya finallerinde yarışmış olan Red Bull All Star ailesinden Lil G, , Red Bull BC One Dünya Finali 2021 jürilerinden B-Girl Sarah Bee ve efsanevi Türk B-Boy “Mucize” Mümtaz’dan oluşan jüri belirleyecek. Red Bull BC One Cypher’a başvuru kurallarına ilişkin daha fazla bilgi web adresinde.

Dünya Finali Kasım’da New York’u Sallayacak

Dünyanın en prestijli teke tek breaking yarışması olarak anılan Red Bull BC One, 30’u aşkın ülkede düzenleniyor. Ülkelerin en iyileri her yıl farklı bir ülkede düzenlenen dünya finaline katılmaya hak kazanıyor. Antalya’da düzenlenecek Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağının ardından büyük final Kasım ayında New York’ta gerçekleştirilecek. Red Bull BC One Cypher başta Türkiye’de ardından dünya çapında; deneyimli jürinin elemesinin ardından dünyanın en başarılı B-Boy ve B-Girl’ünü belirleyecek.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -