Spor

Taraftara deplasman müjdesi

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig’in ardından Spor Toto 1. تعليم القمار Lig, TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig’de de deplasman yasağının kaldırıldığını açıkladı.

İSTANBUL (İGFA) – TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘TFF Yönetim Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, 2022-2023 Futbol Sezonunda, Süper Lig’in ardından Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında da deplasman seyircisi yasağı kaldırılmıştır.

Bu kararla birlikte, üç ligde de ev sahibi kulüplerin, misafir takımın yazılı onayı ve İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun uygun bulması halinde, en fazla olan misafir takım seyirci kapasitesi %30’a yükseltilmiştir. ماكينات القمار على الانترنت

Ev sahibi kulüplerin, stadyum oturma kapasitesinin en az %5’i oranında misafir takım seyircileri için yer ayırma zorunluluğu devam edecektir. بينجو العاب Buna ilaveten, her üç ligde de kulüplerin anlaşması ve İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulları’nın onayıyla, misafir takım tribünleri, ev sahibi kulüpler tarafından kullanılabilecektir.

Düzenlemenin detayları Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig statülerinde ilan edilecektir. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.’

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -