Spor

Keşanspor, deplasmanda Feriköyspor’a 2-1 yenildi

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Keşanspor, ligin yedinci maçında deplasmanda Feriköyspor ile karşılaştı.

Karşılaşmayı 500’e yakın Feriköyspor taraftarı ile 50’ye yakın Keşanspor taraftarı izledi. Maç öncesi Feriköy stadında yine iki taraftar grubu arasında görmek istediğimiz centilmence görüntüler yaşandı.

Feriköy taraftarlarından bir grup Keşanspor tribünün önüne giderek kendilerine ‘hoş geldiniz’ dediler ve iki takımı temsilen birbirlerine takımlarının atkılarını hediye etmelerinin ardından karşılaşma başladı.

İlk dakikalarda iki takımda orta sahası şeklinde geçen mücadelede birbirlerini tarttı. 21.dakika Feriköyspor sol kanattan bir serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Berker, yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu kullandı. Kaleci Ahmet güzel bir kurtarışla topu kornere çeldi.

22. dakikada gelişen ani Keşanspor atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan yaklaşık 60 metre sürdüğü topla ceza sahasına girdi ve altıpas üzerinden yerden yaptığı düzgün bir vuruşla Keşanspor’u deplasmanda 1-0 öne geçiren golu kaydetti.

Feriköyspor’un 36. dakikada orta sahada sol kanattan kazandığı serbet vuruşu Berke Keşanspor sağ kanadına gönderdi burada topla buluşan Ömer altıpas üzerinde buluştuğu topu Keşanspor ağlarına gönderdi ve durumu 1-1’e getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Keşanspor daha çok oyunu kendi sahasında kabul ederken, Feriköyspor rakibine oyunda üstünlük sağladı.

73.dakikada Feriköyspor sol kanattan bir korner atışı kazandı. Selman’ın kullandığı korner atışında orada kendini unutturan Musa kafa vuruşu ile takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Feriköyspor sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarajk haftayı 3 puanla kapattı ve şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -